Bedrukte ballonnen – Scherpe prijs

Bedrukte ballonnen. We hebben meer dan 40 verschillende ballonkleuren en 10 standaard drukkleuren. PMS kleuren zijn, bij benadering, mogelijk. Bestel hier uw ballonnen online. Niet wat u zoekt? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Wij hebben alle soorten en maten bedrukte ballonnen.

Bedrukte ballonnen met beste drukkwaliteit met 100% inktdekking, tegen een scherpe prijs!Bedrukte ballonnen - SNF Kidsclub

 Voordat u de beslissing neemt bedrukte ballonnen te bestellen, dient u er rekening mee te houden dat natuurlijk alleen de allerbeste drukkwaliteit voor uw opdracht in aanmerking komt. Onze zeefdruk is daarom ook de beste drukkwaliteit op dit moment beschikbaar. Als u voor perfectie gaat is er geen andere keuze. Deze druktechniek is de enige die door de toepassing van zeefdruk een volledige inktdekking garandeert.Vergelijkt u daarom niet alleen uw prijs, maar ook kwaliteit. Ballonnen Bedrukken met Flexodruk of Offset is goedkoop  maar geeft geen absoluut perfecte inktdekking en heeft een goedkope uitstraling..

Veiligheid

Natuurlatex, conform de nieuwste voorschriften van de kunststofcommissie BGA, DIN EN 71-3 / Toy Safety Regulations. Onze drukkleuren zijn absoluut vrij van lood en cadmium, conform voorschriften van de speelgoedwarenwet, (Toy Safety Regulations)

Minimumafname bedrukte ballonnen: (tegen meerprijs express service of levering vanaf 50 stuks mogelijk)

1 drukkleur vanaf 1.000 stuks.

2 drukkleuren vanaf 2.000 stuks.

3 drukkleuren vanaf 3.000 stuks.

4 drukkleuren vanaf 5.000 stuks.

Drukkleuren:

Onze standaard drukkleuren zijn;  zwart – wit – PMS 032 rood –process blue – reflex blue – PMS 362 groen – PMS yellow – PMS 021 oranje – PMS 527 paars en PMS magenta. Onze drukkleuren voor bedrukte ballonnen zijn absoluut vrij van lood en cadmium, conform voorschriften van de speelgoedwarenwet, (Toy Safety Regulations).

Ballonkleuren voor bedrukte ballonnen:

Klik hier voor een overzicht van de beschikbare ballonkleuren. Vanaf ca 45000 ballonnen (10% meer- of minder levering) kunnen wij een ballon produceren in elke gewenste kleur. Neem voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte contact met ons op .

Aanleveren logo / tekst bedrukte ballonnen:

Bent u niet thuis in het aanleveren van drukwerk? Geen probleem. Onze DTP afdeling helpt u erbij en zorgt dat het logo perfect op de ballon komt. Heeft u een logo alleen als JPG? Wij maken er een bestand van dat geschikt is voor zeefdruk van bedrukte ballonnen. Kleine veranderingen en advies zijn kostenloos. Wanneer wij een compleet logo moeten namaken of grote aanpassingen nodig zijn dan krijgt u van ons vrijblijvend een offerte.

 

 

Beoordeel onze service


Submit your review
* Required Field

Erg tevreden

Jun 06, 2012 by Willems

We hebben niet zoveel verstand van logo's en zo. Maar ze hebben het goed aangepast voor ons. Zonder extra kosten. Chapeau. Als we weer wat nodig hebben komen we terug


Reclameballonnen | Alle soorten en maten bedrukte ballonnen 026-3790270 Dorpsstraat 45 RHEDEN , 6991HE Nederland 5.0 5.0 1 1 We hebben niet zoveel verstand van logo's en zo. Maar ze hebben het goed aangepast voor ons. Zonder extra kosten. Chapeau. Als we weer wat nodig hebben komen we terug